Curs Introducció a l’anàlisi sensorial de mels

 

 

La mel és un producte alimentari de propietats excepcionals, que aporta carbohidrats, aigua, minerals, àcids, vitamines i enzims necessaris per al nostre desenvolupament. El nostre país és productor de mel i malauradament, avui en dia, hi ha cert desconeixement sobre les diferents mels que existeixen al
mercat per part de la societat del nostre país. Els consumidors, en general, desconeixen les propietats de cada tipus de mel, desconfien sobre la seva qualitat i els manquen criteris per a la seva elecció.

Amb aquest curs estudiarem aquest aliment i donarem les nocions bàsiques teòriques i pràctiques per a les persones que vulguin iniciar-se en la valoració de la qualitat de mel, o bé millorar-ne els coneixements.

Aprendre a reconèixer les diferents varietats de mels monoflorals que es produeixen al territori, el seu origen i les característiques físico-químiques de cada tipus.

Conèixer quins són els paràmetres de valoració sensorial de les mels i poder realitzar una valoració objectiva de diferents mostres, mels tipus, barreges d’aquestes i adulteracions.

Formar un petit grup de futurs tastadors de mels en un panell de tast.

Respondre qualsevol dubte per part de l’alumnat respecte a qualsevol qüestió tractada al llarg del curs.

 

 

 

Novembre de 2022

    Dv de 16:00 a 20:00h i Ds de 9:00 a 15:00h

   54€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>