Cursos 2021

 

 

CURS LLOC DATES PROGRAMA I INSCRIPCIONS
Principis bàsics de carnisseria.
El treball de la carn fresca
Semipresencial. Barcelona Del 31 de gener a l’1 de juny carnissers
Conserves vegetals EA Empordà 1,2 i 3 de desembre conserves
BRC v8 i IFS v7 On-line 4, 11, 18 i 25 de novembre BRC
Neteja i desinfecció EA Empordà (semi presencial) 18 i 20 d’octubre i 3 de novembre neteja
Planificació de cultius d’horta EA Empordà (semi presencial) Del 23 de novembre al 16 de desembre horta
Iniciació a l’agricultura regenerativa EA Empordà (semi presencial) Del 15 de setembre al 20 d’octubre regenerativa
Assessorament en fertilització
a les pròpies finques
On-line Del 20 de maig al 3 de juny fertilitzacio
Elaboració de melmelades. Semipresencial (Monells) 17, 18, 20 i 21 de maig melmelades
Introducció al Sushi Semipresencial (Monells) 10,11 i 12 de maig sushi
La fitxa tècnica del producte alimentari On-line 5, 12, 17 i 31 de maig Fitxes
Aprofitament i maneig de les pastures Curs semi presencial Del 27 d’abril al 18 de maig aprofitament_pastures
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis Barcelona (semi presencial) Del 7 d’abril al 3 de novembre carnisseries
Homologació de proveïdors On-line 12, 19 i 26 d’abril homologacio
Desenvolupa el teu projecte de transformació alimentària 2020 Monells Febrer-Maig Espai test 2021
El risc alimentari en el nostre dia a dia On-line De l’11 de març al 20 de maig El risc microbiològic en el nostre dia a dia
Gestió de les herbes en conreus d’horta ecològica On-line Del 17 de febrer al 25 de març herbesconreus
Curs pràctic sobre APPCC i prerequisits
en productes carnis crus curats
On-line De l’1 al 22 de març APPCCcarni
Excel avançat per a la gestió de la producció i la logística a l´incert mercat actual  On-line Del 2 al 23 de febrer Excel avançat per la gestió de la producció i logística en línia
Principals punts crítics en la norma BRC Global
Standards
On-line 11, 21 i 29 de gener BRC
Comerç digital del vi On-line Del 19 al 28 de gener Comerç_digital_vi
Producció agrícola extensiva,
la producció de coreus herbacis
On-line Del 28 de gener al 23 de febrer conreusherbacis
Curs de poda i regeneració d’oliveres a l’Empordà Semipresencial Del 9 al 25 de febrer OliveresPoda