Alimentació Sostenible

L‘alimentació sostenible és un model d’alimentació que té com a objectiu afrontar les preocupacions de salut i ambientals associades a la producció i el consum d’aliments. És per això que, a més de garantir la salut de les persones, busca promoure la producció i consum responsables, genera un impacte mediambiental reduït, lluita contra el canvi climàtic, respecta la cultura, la biodiversitat, i protegeix els ecosistemes terrestres i la vida submarina.

Procurem transmetre al nostre alumnat els principis fonamentals d’una alimentació sostenible que els afavoreixi la seva salut, i també tingui present el medi ambient. Ja fa alguns cursos que fomentem el consum de fruita a l’hora d’esmorzar i, en aquest sentit, tenim els dimecres com el dia de la fruita. A més, participem en projectes relacionats amb l’alimentació i la salut: 1,2,3 emoció!, Ens fem grans, Bon dia, somriu!, Creixem Sans i Creixem més sans.

Com en altres cursos anteriors, tenim programada la visita al Mercat de la Marina, on totes les parades tenen productes de proximitat i fomenten una alimentació sostenible.