OFERTA FORMATIVA curs 2020/21

Llengua catalana: nivell 1 (matí / tarda)
Llengua castellana: nivells 1 i 2 (tarda)
Formació instrumental (aprender a leer y escribir): nivell 1 (matí)
Graduat en educació secundaria per adults GESO: GES 1 i GES 2 (matí / tarda)
Llengua anglesa: nivells 1 (matí / vespre) nivell 2 (matí) i 3 (vespre)                                                                                                                Competència digital COMPETIC: nivells 1 (matí / tarda ), 2 (tarda) i 3(vespre)

 

 

NO ABAIXEM LA GUÀRDIA!

L’Hospitalet de Llobregat, 30 de novembre de 2020

 

Davant la publicació pel Departament d’Educació de noves mesures en matèria de  salut pública per a la contenció de la pandèmia de covid-19, des del CFA Sant Ramon us volem comunicar que:

1. En el nostre Pla d’organització per al curs 20-21, ja vam preveure mesures per contenir la transmissió del virus al centre. Per tant, en la majoria de grups mantindrem la presencialitat com fins ara.

2. En alguns ensenyaments es reduirà la presencialitat al 50%. Això vol dir que l’alumnat només farà al centre la meitat de les hores lectives, fent l’altra meitat a casa. Podeu veure els grups afectats en aquest document adreçat al Consell Escolar. En tot cas, serà el tutor qui s’encarregarà d’informar els alumnes afectats.

3. Seguint les indicacions del Servei de Vigilància Epidemiològica, si algun grup ha de ser confinat perquè un dels seus membres ha estat positiu per covid-19, l’alumnat ha de seguir les recomanacions de Salut que estan detallades en aquesta carta.

4. No abaixem la guàrdia! Més que mai apel·lem a la vostra responsabilitat per complir les mesures de prevenció de tots conegudes.

 

Teresa Pérez Gonzalo
Directora

 

 

ENCETEM EL TERCER TRIMESTRE

Benvolguts,

Davant el perllongament de l’estat d’alarma i en començar aquest 3r. trimestre, us volem transmetre la voluntat de tot el professorat de continuar treballant perquè completeu els estudis que de manera presencial, estàveu cursant al centre.

Per tal que això sigui possible, i pensant en el vostre progrés personal i acadèmic, és imprescindible la vostra col.laboració seguint aquestes pautes:

  1. Mantingueu contacte regular amb el professorat, especialment les vostres tutores. Ara més que mai, han de ser coneixedores de la vostra realitat diària.
  2. Desenvolupeu les tasques que se us proposin.
  3. Respecteu els canals i terminis establerts.

Per últim, cuideu-vos molt i cuideu dels vostres, tot respectant les recomanacions que les autoritats vagin dictant i sense defugir la nostra responsabilitat individual.Per seguir les novetats que es vagin produint, us deixo  els enllaços dels Departaments d’ Educació i de Salut.

http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/coronavirus/impacte-coronavirus-sistema-educatiu/index.html

Departament de Salut (coronavirus)

L’Hospitalet de Llobregat, 13 d’abril de 2020

Equip de professors del CFA Sant Ramon

Celebració del DIA DE LA DONA

El dilluns dia 9 de març, les escoles de persones adultes de L’Hospitalet  vam celebrar plegades el dia de la Dona al cinema Filmax Gran Via 2 de  la ciutat. A l’acte, dues de les directores van donar la benvinguda a l’alumnat. A continuació la Carme Mestres, directora del CFA Can Serra, va llegir un manifest consensuat per tots els centres. Després, vam veure  la pel·lícula LAS INVISIBLES” que parla de la vida d’unes dones sense llar. Recrea les situacions i relacions entre elles i les responsables del centre que les acull,  quan està a punt de tancar. Per acomiadar l’acte vam gaudir d’ una gran xocolatada amb xurros!

Aquella tarda, no érem conscients de com canviarien les nostres vides poc després! Aquí teniu unes fotos de l’acte, amb l’esperança que aviat comenci el camí de la recuperació d’aquesta pandèmia global que ens afecta i que el proper curs poguem tornar a celebrar-ho plegats.

Salut i força per a tothom!

 

 

El Blog de Cinema de Competic 1 Matí

L’alumnat de Competic 1 Matí del CFA Sant Ramon hem elaborat un blog en el marc d’aquest curs 2019-20. La temàtica triada ha estat el cinema, de manera que hem fet de crítics cinematogràfics per uns dies i hem disseccionat algunes de les nostres pel·lícules… Llegeix més»

Anem al teatre

El proper dilluns, 10 de febrer a les 9:30, anirem al teatre Joventut  veure l’obra: Gazoline de La Joven Compañia
París. Novembre de 2005. Massa joves per a ser adults i massa grans per continuar essent nens. Cinc col·legues d’una banlieu de París es troben una nit… Llegeix més»

Gimcana del 2019

El 8 de novembre l’alumnat de GES va participar en la ja tradicional Gimcana pel barri de Collblanc: “El barri al teu mòbil”. Es tracta d’una activitat multidisciplinar que té com a objectiu  conèixer millor el  barri; la seva història, els llocs emblemàtics pel seu… Llegeix més»

Anem al teatre

El divendres 29 de novembre, 45 alumnes del centre vam anar al veí teatre Joventut per veure l’obra Celebraré mi muerte de  Alberto San Juan i Víctor Morilla, amb la interpretació del  doctor Marcos Ariel Hourmann. L’ obra alterna la narració dels fets pels quals… Llegeix més»

Comencem!

El claustre i la resta de companys del CFA Sant Ramon us donem la benvinguda al centre. Desitgem gaudir i millorar tots plegats, convençuts que els uns podem aprendre dels altres i que ajudar i compartir ens uneix i ens engrandeix, com diu el lema que hem escollit. Per part nostra, desitgem estar a l’alçada de les vostres expectatives.

Molt bon curs a tothom!!!

Festa de graduació de GES 2


El dia 20 de juny vam celebrar la graduació dels alumnes de GES 2.
Aquesta festa és una oportunitat per acomiadar als alumnes que no continuaran al centre l’any que ve i per celebrar l’obtenció del Graduat en Educació Secundària.
Tot el professorat del CFA Sant… Llegeix més»

ANEM AL TEATRE!

El 20 de desembre vam sortir al Teatre Poliorama a veure l’obra Maremar, adaptada per Dagoll Dagom.

Des de l’escola us animem a veure-la, ja que ens va emocionar i vam passar una estona molt agradable.

Argument:

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.

Pèricles, príncep de Tir, es veu obligar a fugir de seu poble i de diferents indrets de la costa del Mediterrani perseguit per les ordres del maligne governador d’Antíoc. Durant les seves aventures, Pèricles s’enamora de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui es casa i emprèn la tornada cap a Tir. Enmig d’una gran tempesta, el seu vaixell naufraga i a la seva dona Thaïsa la llencen al mar creient que és morta després de donar a llum a Marina. Pèricles, desesperat, deixa la seva filla a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.