Graduat en ESO

Aquest curs es fa a distància. Aquest és un fet clau, ja que et permetrà estudiar de forma flexible, al teu ritme, adaptant els teus estudis al teu horari laboral, a la teva situació personal i/o a les teves responsabilitats. Només aniràs al centre per temes d’exàmens, tutories i/o portar/demanar documentació.

Matrícula nou alumnat

Demana cita al nostre centre suport, abans de finalitzar el període de matrícula. No espereu a l’últim dia! En cas  contrari no podreu fer la matrícula.

TRIMESTRE DE TARDOR 2021 Alumnat nou

del 2 al 8 de setembre de 2021

Demana cita prèvia, trucant al 938402653 per a l’entrevista.

Procediment

 1. Realitzar la preinscripció telemàtica a l’IOC: https://ioc.xtec.cat/educacio/ges#matricula
 2. Demanar cita prèvia per a entrevista i matrícula. Abans del termini de matrícula, cal trucar al centre (938 40 26 53) o bé enviar un correu electrònic: iocbellavista1@gmail.com

Documentació

  1. Fes una foto dels documents amb el teu DNI al costat, per verificar l’autentificació.
  2. Penja aquestes imatges a la SECRETARIA del CAMPUS IOC.
   • DNI o Passaport.Heu de fer una fotografia a cada cara del document.
   • CERTIFICAT d’estudis, Llibre d’escolaritat o títols obtinguts. En la fotografia heu d’incloure-hi també el DNI.
   • Títol de Família Nombrosa (si tens aquest títol), o bé targeta acreditativa de Minusvalidesa del 33% o més (si tens aquesta targeta). En la fotografia heu d’incloure-hi també el DNI.

Menors d’edat

Les persones que tenen 16 i 17 anys només poden estudiar a distància a l’IOC si justifiquen documentalment que no poden fer-ho presencialment en un institut i que reuneixen condicions per a poder seguir els estudis a distància. Més informació: https://ioc.xtec.cat/educacio/ges#panel-requisits

La sol·licitud s’ha de presentar al centre de suport on es vulgui fer la matrícula quatre dies abans del termini oficial de la matrícula. No s’acceptarà cap sol·licitud lliurada més tard. Autorització  signada i carta de compromís (si tens entre 16 i 18 anys)

Més informació

Consulta la pàgina web de l’IOC Barcelona: https://ioc.xtec.cat/educacio/ges