CURS ESCOLAR 2019-2020

 

 

VTS al Picasso


 
Aquest curs estem fent VTS, una tècnica pionera per treballar l’expressió oral a través de l’art i les emocions, amb els alumnes de castellà 2. Dimarts l’activitat la vam fer al Museu Picasso i va ser una excursió força interessant.

Festival de Nadal

Per Nadal cada any cantem, i cada any ens superem. Aquest any hem recitat poemes i hem cantat nadales clàssiques, però també hem tocat clàssics dels 80, cançons de Disney (amb “efectes especials” a base de confeti) i, fins i tot, hem pogut veure els… Llegeix més»

Castanyada de por

Al centre celebrem la castanyada sempre amb una mica de por, perquè els d’anglès venen sempre disfressats i, a sobre, sabem que en qualsevol moment pot entrar un monstre per la porta. Aquest any s’han sentit autèntics crits de terror, i alguns han patit taquicàrdies.… Llegeix més»

Comença un nou curs


 
 
El professor del CFA i escriptor Josep Francesc Delgado ha estat l’encarregat d’inaugurar el nou curs escolar ho ha fet llegint un conte japonès. Després, s’ha ofert un petit refrigeri als alumnes assistents. L’acte s’ha celebrat als exteriors del centre, aprofitant la remodelació de… Llegeix més»

Sortim a la tele

Vau veure l’entrevista que li van fer els de Vallès Oriental Televisió al Josep Francesc? Al centre utilitzem una tècnica pedagògica molt interessant anomenada VTS (Visual Thinking Strategies) que està desenvolupant el Departament d’Educació junt amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya, i els de… Llegeix més»