TALLERS BOMBETO (tots els vídeos)

Com que el projecte de l’escola és el cinema durant el primer trimestre hem fet els tallers Bombeto, on hem après moltes coses sobre les tècniques cinematogràfiques.

A educació infantil hem fet el taller: “Jo també sóc dins!”. Un taller en que els alumnes salten dins de la pantalla per convertir-se en protagonistes de petites històries animades. Vam treballar l’expressió corporal interactuan alhora amb elements dels mons real i virtual.

A cicle inicial i mitjà hem fet el taller “Som Méliès”. Hem après com es feien els primers efectes especials de cinema, el perquè les pel·lícules eren tan diferents de les que veiem ara, qui va ser Georges Méliès i quins efectes especials va crear. Seguint els  passos de Georges Méliès, i utilitzant les seves tècniques, vam reproduir les escenes més famoses de les seves pel·lícules.

A cicle superior hem fet el taller del doblatge. Ens vam repartir els guions, i ens van donar les indicacions de diferents escenes de Harry Potter i la Pedra Filosofal.

Els objectius van ser treballar la parla en públic i la interpretació, així com el treball de la lectura i la dicció.

 

 

  • Tallers Cicle Infantil:
P3A https://vimeo.com/307103207
P3B https://vimeo.com/307103239
P4A https://vimeo.com/307103267
P4B https://vimeo.com/307103287
P5A https://vimeo.com/307103317
P5B https://vimeo.com/307103350
  • Tallers Cicle Inicial:

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>