QUÈ TÉ EL PA DE MOTLLE QUE FA QUE NO S’ASSEQUI?

Fa dies que fem experiments amb el pa. Hem vist que hi ha pans que triguen més a assecar-se, com el pa de motlle. També la floridura triga més a sortir. No sabem per què passa, ho estem mirant.

Pensem que potser el pa de motlle té alguna cosa dins que fa que s’assequi més tard. Estem mirant els ingredients a les bosses del pa, i hem vist que hi ha uns ingredients estranys i que no sabem què són, com ara emulgents o conservadors. Hem escrit una carta a la Fundació Alícia perquè ens ajudin amb els dubtes que tenim.

2 comentaris

  1. Petits 1

    HOLA NOELIA,

    ENS HA AGRADAT MOLT LLEGIR EL QUE ENS HAS DIT. ENCARA NO ENS HAN CONTESTAT DE LA FUNDACIÓ ALÍCIA, ESTEM ESPERANT.

    CARETA CONTENTA. 🙂

    PETITS 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>