Setmanalment…

Ara sí que hem començat a pujar al tren de 6è; poc a poc anem agafant el ritme i tenim feina. Ara ja es comencen a notar les tasques setmanals que fem a casa:

  • Cada dilluns hem de portar llegit un tros del llibre col·lectiu (Wonder)
  • Cada dilluns portarem feta la comprensió lectora del llibre de competències bàsiques. Aquesta comprensió s’haurà preparat a la classe abans
  • Setmanalment tenim un enigma per resoldre (si volem)
  • Comencem a tenir tasques al classroom

Les tasques setmanals a casa es fan per tal que l’alumnat pugui anar guanyant en responsabilitat i autonomia en el treball. Per tal que es puguin planificar, no les posarem mai un dia per l’altre. Combinarem també amb el classroom perquè és interessant que es vagin familiaritzant amb aquesta eina.

Mares i pares: els podeu ajudar si us ho demanen, però intenteu que facin les tasques sols. Pregunteu-los què fan, què llegeixen… I, sobretot, dirigiu-vos a la tutora si el treball a casa resulta feixuc, perquè llavors vol dir que no funciona.

Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>