Jornada Golf de Bengala (Índia). 12 gener 2022

El projecte ASSABORINT EL MAR ens ofereix una sèrie de jornades gastronòmiques internacionals i ens porta a navegar per alguns dels mars del nostre planeta Terra, descobrint i coneixent destinacions, llocs i racons plens d’una gran riquesa cultural.

El passat dimecres 12 de gener vam viajar a l’Índia (Golf de Bengala) i vam gaudir d’un menú boníssim i molt exòtic!

De 1r. plat: ARRÒS AMB ESPÈCIES ESTIL HINDÚ

De 2n plat: POLLASTRE “TANDOORI” ENCIAM I COGOMBRE

De postre: LÀCTIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>