MENÚ OCTUBRE

Els menús de la nostra escola, són revisats per una nutricionista i els elaborem seguint la normativa de la Generalitat.

Des de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària ens recomanen que setmanalment hi hagi un àpat on la llegum sigui el plat principal o que la utilitzem en els diferents menús com a font proteica. Ells són els encarregats de les inspeccions rutinàries que rebem al menjador escolar de l’Escola per revizar-nos els menús i contemplen positivament que anem aplicant totes les recomanacions que van descriure l’any 2017 a la guia que us adjuntem a continuació.

https://participa.gencat.cat/uploads/decidim/attachment/file/658/L_alimentaci%C3%B3_saludable_en_l_etapa_escolar.pdf

També recordar-vos que mirem de tenir el màxim de productes de proximitat:

Vedella de la comarca
Xai de Farreres
Vegetals de Capolat
Iogurts  Delícies del Berguedà
Melmelada de Casabella Natura
Peix fresc portat directe de Mercabarna
Farina i blat forment de Cal Pauet
Blat escairat de l’Escairador
Disfruteu cuinant amb els vostres fills i filles i és que sóm el que mengem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>