Visita guiada al parc güell. P4

Cada setmana els infants de P4 sortim pel bosc del parc güell i allà escalem i correm molt, però el que no visitem tan sovint és la part monumental i per això vam decidir fer una visita guiada i així conèixer millor l’obra d’Antoni Gaudí.
Lorena, la nostra guía, ens va explicar coses molt interessants, com que Gaudi s’inspirava molt en la natura per fer les seves obres i ens va ensenyar una cova que recorda les potes d’un elefant, vam poder veure també la sargantana de les escales, on vam poder veure el Trencadís tan característic de les rajoles que feia servir en Gaudí, i la zona de columnes on hi ha uns vidres al sostre que representen els colors de les estacions de l’any. També vam poder passejar per la zona coneguda com la bugaderia, on hi ha escultures a les columnas d’unes dones que anaven a fer la bugada, amb el cistell de roba al cap,  Finalment vam veure la plaça dels bancs, que, tot i estar en obres, ens va agradar molt.
A la tornada a l’escola tots els infants volien fer el trencadís i amb gomets de colors i dibuixos d’animals vam passar una estona creant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>