ACTIVITATS 19-5-20

Bon dia! Nova setmana i noves propostes. Espere que les gaudiu.

  1.     GRAFISME CREATIU

Aquesta setmana us proposo una activitat de grafisme. Jo l’he feta amb retoladores que és el que tinc per casa però podeu adaptar-la com vulgueu. Amb gomets com a punt de partida, utilitzant retoladors, ceres o aquarel·les. Podeu provar a fer la vostra versió.

Per començar farem cercles, però si us animeu podeu provar diferents formes. Tot s’hi val!

  1.     ELS NÚMEROS

Recordeu l’enllaç a les activitats matemàtiques que us vaig enviar fa unes setmanes?

https://web.weeras.com/nous-accesos-directes-a-weeras-platform/

Sé que alguns aneu fent de tant en tant. Jo avui us proposo un parell d’activitats. Heu de seleccionar “Matemàtiques 3” i dintre, a l’apartat de “Comencem”, el botó “Activitats” i fer les activitats 6 i 8. Tot i que si voleu podeu repassar totes les anteriors, de l’1 al 8 o fins i tot indagar en tot el programa i anar fent el que vulgueu.

Si ja vau posar la contrasenya l’última vegada, és molt probable que el vostre dispositiu la recordi, sinó al e-mail teniu un document amb l’explicació més detallada per si algú ho necessita mirar. 

 

  1. CONTE: L’ERUGUETA GOLUDA

Com que entre les propostes d’aquesta setmana tenim una manualitat per fer l’erugueta goluda, què millor que escoltar  i recordar el conte abans. Aquest conte ens el van explicar en la nostra visita a la Biblioteca Josep Janés i ens va agradar molt. Aquí el teniu de nou:

https://www.youtube.com/watch?v=Xq7ZRW6tBlQ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>