ACTIVITATS 12-5-20

SETMANA 12 DE MAIG

BON DIA NENS I NENES DE LA CLASSE DELS PINZELLS, FELICITO A TOTS AQUELLS/ES QUE VAN ACONSEGUIR EL REPTE DE LA SETMANA PASSADA I US ANIMO A CONTINUAR TREBALLANT EN LES FEINETES QUE A CONTINUACIÓ US PROPOSO. VINGA, ENDAVANT!!!

  • Lectura estimada dels nens i nenes de la classe: agafarem el llistat dels noms que tenim i direm el que pensen que allà hi està escrit. 
  • Treball de les figures geomètriques: CUB, PRISMA I CILINDRE: Buscarem per la casa un model de cada una de les figures.  

Agafarem un paper per cada figura i col·locant la figura sobre el paper resseguirem e intentarem dibuixar cadascuna de les cares de les figures. Què ha sortit alguna figura que tu coneixes?. 

  • Aprofitarem aquests dies que estem a casa per treballar les diferents tipologies de cases, les parts i els seus elements. El següent link ajudarà. 

https://clic.xtec.cat/projects/casa2/jclic.js/index.html

MÚSICA

Si mires el vídeo pots veure que mentre sona la música, quan els SONS són CURTS el nen pica amb el dit a l’ esquena de l’ altre nen i quan la melodia fa SONS LLARGS el nen fa rodones a l’ esquena d’ un altre nen. Ho podeu fer amb els pares o la germana.

Heu de fer una foto o fer la gravació d’ un vídeo i enviar-m’ho a:

00julia@escolalluisvivesbcn.cat

https://www.youtube.com/watch?v=OJUxUpfz_Wo

BONA SETMANA!!!

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE DELS PINZELLS HAN ACONSEGUIT EL REPTE DE LA SETMANA DE TROBAR ELS NOMS DELS COMPANYS DE LA CLASSE QUE COMENCEN AMB LA “M” DE MAIG.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>