ACTIVITATS 12-6-20

Per acabar la setmana aquests 4 exercicis. Endavant!

1.-REPASSEM DE NOU SUMES SENZILLES.

Aneu a sumes.https://clic.xtec.cat/projects/matesinf/jclic.js/index.html

-Podeu fer sumes amb pinces de roba o cualsevol altre material petit i posant a sota en un full petitet el número corresponent . pre exemple tres pinces i a sota el número 3. Més i a sota el signe +.Dos pinces i a sota el número 2. Igual posem el signe i el resultat cinc pinces i a sota el número 5.

  • Una altre manera de fer sumes amb el dómino amb les fitxes se sumen les dues parts de la fitxa i es posa el resultat al costat amb un número.

2.-SUDOKUS 

Aquí us deixo un enllaç de sudokus fàcils. En aquest joc us explica com es juga. No podeu repetir l’element en cada fila o columna.Endavant!!

https://clic.xtec.cat/projects/sudoku2/jclic.js/index.html

3.-ACTIVITATS FINS AL 20  ON ES TREBALLA LA DESENA I UNITATS.

Activitats de p5 https://clic.xtec.cat/projects/l_abac/jclic.js/index.html

4.- LES SABATES

Amb aquesta activitat us proposo que jugueu amb les sabates que teniu a casa. 

haureu de demanar a tots els membres de la família que us deixin les seves sabates i, això sí, quan acabeu, haureu de tornar-les totes al seu lloc! 

Es tracta que contesteu aquestes preguntes:

  • Quants parells de sabates hi ha a casa vostra en total? (recordeu: un parell són dues sabates iguals).
  • I quantes sabates soltes (si les compteu d’una en una)?
  • Imagineu que cada sabata d’un adult val per 3 i cada sabata d’un nen o nena val per 2. quants punts teniu entre totes les sabates?  
  • Ara imagineu que cada sabata d’un adult val per 10, i les sabates dels nens i nenes valen 5. quants punts teniu en total?

No t’oblidis d’endreçar bé totes les sabates un altre cop al seu lloc i agraeix als propietaris que te les han deixat per fer aquesta activitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>