GRADUACIÓ DE 6è Promoció 2008-2020

Promesa complerta als nostres Pintor@s amb bigoti

El  passat dimecres dia 30 de juny, l’alumnat de la promoció del curs 2008-2020, van poder finalment tenir el seu acte de graduació com cal, després de que per motius de l’actual situació de la pandèmia no s’hagués pogut portar a terme i va quedar suspès fins que les condicions epidemiològiques ens ho ha pogut permetre. Va ser acte diferent als que estaven acostumats, però almenys s’ha pogut tancar aquest cercle amb les il·lusions i l’entusiasme que es va percebre per part de tots els que  allà hi eren. Alumnes, famílies, equip directiu i mestres. 

Es van lliurar a cadascun dels infants de l’antiga classe i promoció del 2008 – Pintor@s amb bigoti- un diploma de la seva escolarització a infantil i primària i també una orla de record.  

Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible aquest dia tant emotiu i  que ha permès complir amb un compromís que es tenia pendent amb els nostres estimats/des Pintor@s amb bigoti. Ens va omplir de goig retrobar-nos amb tots vosaltres i les vostres famílies. Compartir una bona estona i que SEMPRE quedarà en un molt bon record.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>