ESCOLA JOSEP GRAS

 

 

MOODLE ESCOLA JOSEP GRAS

 

Benvolgudes famílies!!

Des del Departament d’Educació s’està duent a terme una acceleració del Pla Digital de les escoles, com ja sabeu a la nostra escola hem creat plataformes per poder treballar seguint aquestes instruccions. Per aquest motiu hem elaborat aquesta infografia on volem fer palesa de les eines digitals que utilitzem a l’escola Josep Gras i quin és el seu ús, objectiu i destinataris.

Comissió TAC

 

 

 

Benvolgudes famílies,

L’Escola Josep Gras incorpora un nou espai virtual d’aprenentatge, el Moodle, per accedir trobareu l’enllaç directe des de la web. Després d’haver passat uns dies de prova per arreglar incidències us informem que ja el posarem en marxa. Ha estat creat amb diferents objectius segons els grups d’edat, us ho recordem amb aquesta informació:

Share

JORNADA DE PORTES OBERTES I PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

PRE-INSCRIPCIÓ:
Educació Infantil de segon cicle i Educació Primària 2021/2022
Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera
petició amb el barem provisional a 19/04/2021:
INFORME_BAREM_PROVISIONAL_BAREM
Educació Infantil de segon cicle i Educació Primària 2021/2022
Publicació de la llista de sol·licituds que han… Llegeix més»

SANT JORDI 2021, BOOK BENTO a l’escola

LA DIADA DE SANT JORDI A L’ESCOLA JOSEP GRAS.

Els BOOK BENTOS ens permeten recomanar llibres d’una manera diferent, amb objectes representatius de cada llibre o conte.

Aquí en teniu una mostra dels que van fer a l’escola i a casa.

Esperem que en gaudiu.

SETMANA DE LA DONA A L’ESCOLA

Durant la setmana del 8 al 12 de març les i els alumnes de l’escola van reflexionar i expressar sobre el paper de la dona a la societat.
El recull de l’exposició el podeu gaudir penjat a la tanca de l’escola.
 

PROPOSTES D’ESTIU 2020

El curs s’ha acabat d’una manera que no podiem haver imaginat mai. Aquest temps ens ha fet créixer personalment i ens ha enriquit de valors que han enfortit la nostra manera de ser.
Estem orgulloses i orgullosos d’haver pogut compartir la vostra valentia que heu demostrat… Llegeix més»

LA MARIA TERESA ES JUBILA

Hola Maria Teresa, avui és un dia especial per tu i per l’escola. 

Tot hi que tu ens vas dir que les despedides et són difícils, per nosaltres també.

Ja fa 33 anys que un bon dia vas començar a formar part de l’escola Josep Gras. I des del primer dia la teva petjada s’ha anat consolidant mica en mica, i això a sigut possible gràcies al saber fer tant de mestra, com de persona. 

Implicada a tots nivells i sempre amb ganes de millorar, les i els alumnes, les i els mestres, les famílies, i tota la comunitat educativa et volem donar les gràcies per tots aquests anys de la teva vida que has dedicat a l’educació.

Ara comença una altra etapa de la teva vida i et desitgem que la gaudeixis i que sigui tan feliç com ho ha estat fins ara. 

Sempre et tindrem al nostre cor. 

Moltes gràcies Maria Teresa.

Sant Llorenç Savall, 20 de desembre de 2019

LLIURE CIRCULACIÓ

Fruit de les estades que han, organitzat els Serveis Educatius de Vallès Occidental VIII; espais on mestres de diferents escoles assisteixen a un altre centre per veure com hi treballen els nens i nenes. A nosaltres, ens van visitar tres escoles de Castellar i mirant… Llegeix més»

ELS CANVIS A ADOLESCÈNCIA

IMG_20170530_151116

Ahir es va fer un taller sobre els canvis que es produeixen en els adolescentes. Els pares i mares que varen poder assistir van manifestar la importància del tema i que els va saber a poc. Haguessin volgut quedar-se més estona i van suggerir que el curs vinent es tornés a repetir donat l’interés dels assistents i l’exposició que va fer l’Helena; especialista en el tema.

Ho tindrem en compte de cara a propers cursos.

MASSATGES I JOCS DE VINCLE

Les paraules són imprescindibles per comunicar quelcom, tot i que, hi ha vegades, que no calen tantes. En aquesta ocasió crec que seran millor les imatges. La segona sessió de massatges va ser un èxit absolut. Entrar a la sala de psico i veure… Llegeix més»

MÉS RÀDIO LLORENÇÀ

I ja tenim aquí el 8è programa de ràdio! Un cop més, nois i noies de cinquè i sisè han gaudit preparant un programa de ràdio i superant els entrebancs amb què ens hem trobat. Aquest cop no us el podeu perdre, podreu escoltar una… Llegeix més»

VISITEM EL MUSEU DE LA MATEMÀTICA

El grup de grans vam visitar el Museu de la Matemàtica (MMACA) a Cornellà. Allà vam poder experimentar, jugar, pensar, compartir… amb les propostes i reptes del museu. Molts els vam aconseguir superar, però també va haver-hi algun que se’ns va resistir (però amb una… Llegeix més»