Vet aquí un àpat!

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu el vostre centre s’ha inscrit aquest curs escolar en el Pla de promoció de fruites i hortalisses, engegat per la Generalitat des del seu Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El motiu de la nostra comunicació és informar-vos d’una xerrada per a les famílies i docents que serà impartida per una nutricionista-dietista el proper 12 de desembre a les 17h.

En aquesta xerrada, d’una hora de durada, la professional tractarà temàtiques d’alimentació saludable, fent èmfasi en la importància de la fruita/hortalisses i llet. Mitjançant històries basades en l’experiència diària s’obriran debats útils per a desenvolupar estratègies per introduir en els àpats diaris aliments que són freqüentment rebutjats pels nens i nenes. Gràcies a contes curts, les famílies aprendran noves estratègies per inculcar bons hàbits alimentaris als més joves de la casa.

A més, l’última part de la  sessió es realitzarà un show-cooking, és a dir, una demostració de cóm preparar una recepta que podran tastar insitu.

 Pla de promoció del consum de fruites, hortalisses i llet.