ACTIVITATS PER AQUESTA SETMANA

Hola famílies!

Com esteu? Esperem que trobeu la manera per passar aquests dies el millor possible. Comencem una nova setmana i per això hem preparat noves activitats per continuar treballant. És important anar realitzant les propostes que fem ja que serveixen per anar repassant i/o ampliant continguts i per no perdre l’hàbit de treball.

Hem preparat un document amb el llistat d’activitats explicades detalladament. És important llegir bé les instruccions perquè si no es fa molt difícil la gestió i la correcció. Si hi ha dubtes, podeu utilitzar l’apliacació de “Grups” del Gmail ja que així pot respondre qualsevol companya o company. També podeu enviar un mail al correu de la classe, tot i que si ho fem per l’aplicació Grups és molt més enriquidor per tothom.

Per tal de facilitar l’autogestió de les feines, hem preparat un 2n document que esperem que us ajudi. Haureu de fer-ne una còpia i desar-lo al Drive. A finals de setmana caldrà enviar-lo al correu de la classe.

CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR AL DOCUMENT AMB EL LLISTAT D’ACTIVITATS

CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR AL DOCUMENT D’AUTOGESTIÓ DE FEINES

 

Esperem que us engresqueu amb les propostes!

Una abraçada molt forta!

Equip de mestres de 4t

#ENSQUEDEMACASA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>