ZOOM de l’ajuntament per a les famílies que han de fer preinscripció a P3 o 1r d’ESO al curs que ve

Benvolgudes famílies,

Us informem que l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament Vilafranca del Penedès organitza una reunió informativa online per a les famílies que han de presentar la sol·licitud de preinscripció de cara al proper curs 2021-2022.

La sessió informativa es farà el divendres 12 de març, a les 18.30h, i serà en línia a través de la plataforma ZOOM.

Durant la sessió s’informarà de les novetats en relació amb la presentació de sol·licituds de preinscripció, la documentació que s’ha d’adjuntar, el calendari, els criteris de prioritat i el barem.

El període de preinscripció ordinària comença el dia 15 de març per al segon cicle d’educació infantil i educació primària i el dia 17 de març per a l’educació secundària obligatòria.

Per participar a la sessió informativa, cal inscriure’s abans de les 13h del divendres 12 de març, a través del formulari https://enquestes.vilafranca.cat/enquestes/index.php/822161?newtest=Y&lang=ca

Les persones inscrites rebran l’enllaç per participar-hi per correu electrònic.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, ha explicat que l’Ajuntament ha organitzat aquesta sessió informativa “amb la voluntat d’intentar acompanyar les famílies i facilitar al màxim la gestió de la preinscripció, especialment enguany que aquest tràmit només es pot fer exclusivament de forma telemàtica”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>