LA REOBERTURA DELS CENTRES EDUCATIUS NO ÉS PER A TOT L’ALUMNAT, EL CURS CONTINUA I ACABA TELEMÀTICAMENT

Benvolgudes famílies, 

Els centres educatius tenim instruccions de com hem de fer el pla de reobertura dels centres educatius des de divendres passat. 

Seguint les instruccions rebudes, el curs continua telemàticament i acabarà en la mateixa línia. Posarem sempre per davant el minimitzar riscos de possibles contagis.

La reobertura i assistència diària esta pensada només per als infants d’infantil amb pares i mares que treballen presencialment i no poden flexibilitzar horaris i obre la possibilitat a fer acollida d’alumnat en situació socioeconòmica de major vulnerabilitat d’infantil i primària. També està pensada per fer el tancament d’etapa amb l’alumnat de 6è en dues sessions presencials i per fer tutories individualitzades en casos concrets amb cita prèvia.

Les tutores i els tutors ja aniran informant a les famílies afectades i/o interessades dels procediments a seguir. Les famílies també podran posar-se en contacte amb les tutores o tutors per demanar cita presencial si ho consideren necessari.

Sempre que les tutories individualitzades es puguin fer telemàticanent, s’intentaran fer per aquesta via, però hi pot haver casos en que sigui aconsellable fer-les de manera presencial. 

L’assistència per a tots i totes en tots els casos és voluntària i per poder entrar a l’edifici educatiu caldrà  presentar un model de declaració responsable conforme compleixen amb els requisits de salut i d’altres i també hauran de seguir les normes de seguretat establertes: mascareta a Primària, distància social, higiene de les mans, respecte de l’espai assignat…

Per tant, l’escola no obre per a tot l’alumnat, només per a aquells que reuniexin aquestes condicions: ser d’infantil amb pares i mares que treballen presencialment, ser alumnat en situació socioeconòmica de major vulnerabilitat, ser alumne de 6è o bé tenir cita amb dia i hora amb el tutor, tutora o mestra del cicle. 

Anirem publicant al web informació més detallada de cada modalitat. De moment ja tenim publicada la informació de l’acollida dels infants de 3 a 6 que reunieixen les condicions abans esmentades.

Aquest divendres publicarem al web de l’escola el PLA DE REOBERTURA DE L’ESTALELLA. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>