FEM MELMELADA DE RAÏM

A grans C hem fet melmelada de raïm! El taller ha estat preparat i dinamitzat pels infants del grup Le petit raisin del projecte dels derivats del raïm; que han investigat sobre el procés d’elaboració, han calculat les quantitats necessàries dels ingredients i els han anat a comprar, tot fixant-se en el comerç sostenible i de proximitat.

Hem tingut la gran sort de comptar amb l’ajuda de la Claustre, àvia de la Laia i experta en fer melmelades. Ens ha explicat els secrets que s’amaguen darrere d’una bona recepta, la tècnica del “bany maria” per conservar la melmelada i la importància del temps en el món culinari. Moltes gràcies Claustre, n’hem après molt de tu!

SABER ESCOLTAR, TREBALLAR EN EQUIP i APRENDRE ELS UNS DELS ALTRES, també han estat tres ingredients clau que han fet possible que la melmelada hagi sortit per llepar-se’n els dits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>