Recomano…així hem començat el curs

“Diuen que per tenir un bon record d’un estiu has de deixar el millor pel final, que el regust últim dominarà la sensació global de l’experiència” i serà el que el farà perdurar a les nostres ments mentres no n’hi hagi de millors.
El regust i… Llegeix més»

Guanyadora del sorteig

Ja tenim a la guanyadora del sorteig de la GROSSA de Sant Jordi. FELICITATS!el venedor del número ha estat el Lleïr Albets.
El premi són vals per un valor de 500 euros per gastar als establiments de la UBIC de Solsona.
Gràcies a totes les persones que… Llegeix més»

Els músics fem Land art

Als Músics ens agrada molt anar a l’entorn. Aquesta vegada hem anat a fer art!
Un art creat en la natura, utilitzant materials naturals com pedres, fulles, flors o terra. Les escultures no se situen en el paisatge, sinó que el paisatge és el mitjà de… Llegeix més»

Fira de les matemàtiques

El dijous dia 26 d’abril els infants de cinquè van participar en la fira de les matemàtiques. Va ser una experiència molt profitosa, interessant i engrescadora. Els estudiants de tercer d’ESO, van preparar tot un reguitzell d’activitats pels nens i nenes de primària les quals,… Llegeix més»

Espai Domèstic-Teatre

“Jo soc el fillet…”, “Vaig a comprar a la botiga!”, “Què vols per dinar?”, “´Érem a la platja…”. A l’espai Domèstic-Teatre els infants s’inventen mons imaginaris, personatges diferents, imaginen tenir objectes determinats i, alguns, els tracten com si tinguessin vida, i també trenquen regles lògiques… Llegeix més»