LA RÚA DEL CARNESTOLTES

SAM_4330

1r A: LA RÚA DEL CARNESTOLTES

–         Marc S: A la Rúa del Carnestoltes m’ho vaig passar molt bé, va ser una festa guapíssima.

–         Iris: A la Rúa em vaig divertir molt. Em va agradar molt la disfressa del Gat amb Botes i em va agradar molt ballar la cançó del “Gangnam Style”. També em va agradar estar amb la Sofia però el que més em va agradar de tot va ser estar amb elos meus amics ballant cançons que coneixia i que no coneixia però que eren molt divertides.

–         Sofia: Ens vem divertir molt i vaig ballar molt les cançons. A vegades em cansava però m’agradava  ballar. Em va agradar la festa molt, molt i molt! Em va agradar la disfressa, la cúa, el barret, les botes, la jaqueta i el cinturó i tots disfressats. La meva mare anava amb nosaltres i ens deia de ballar i ballar i no vem parar de ballar. Va ser una festa divertida!

–         Tomás: Em va agradar quan posaven la música del “Gangnam Style” i em va agradar tot, m’ho vaig passar molt bé!

–         Àlex: M’ha agradat la Rúa, m’ho he passat bomba. He jugat a espases, hem donat la volta al poble i les professores anaven molt guapes.

–         Martina: Em vaig divertir molt, m’ho vaig passar pipa. Hi havia molt gent per mirar-nos. Ens vem disfressar del Gat amb Botes. Em vaig posar les botes, el cinturó i l’armilla!!!

–         Abril: El que més m’ha agradat és ballar cançons amb la Noelia i cantar i disfressar-nos del Gat amb Botes.

–         Laura: Va venir la meva mare a ajudar a posar-nos la disfressa i jo em vaig partir de risa amb el Joan que anava vestit de la Blancaneus!

–         Richeng: El dia del Gat amb Botes em va agradar molt. Em feia molta gràcia i em vaig divertir molt!

–         Noelia: A la Rúa la Mama i el Papa ens van fer fotos amb l’Abril. Jo i l’Abril vem ballar “Danza kuduro”. M’ho vaig passar pipa i l’Abril també.

–         Mariona: El Carnestoltes em va fer una mica de vergonya perquè van venir el meu pare i la meva mare. M’ho vaig passar molt bé quan estava el Joan vestit de Blancaneus i també quan van fer fotos. M’ho vaig passar bé quan vaig ballar el “Gangnam Style”. El meu pare va ensenyar-me totes les fotos meves del Gat amb Botes, estava pintada i portava l’espasa i li vaig fer una foto a la Isabel amb el mòvil del Papa i va sortir molt guapa, però li va quedar una mica petita la disfressa. Anava de parella amb la Laura, que es va partir quan va veure al Joan i vem ballar el “Gangnam Style” i m’ho vaig passar molt bé.

–         Joel: Anava vestit del Gat amb Botes i vaig ballar el “Gangnam Style” i m’ho vaig passar molt bé a la Rúa, caminant i ballant.

–         Cristian: Ens ho vem passar molt bé. El millor va ser quan vem sortir al carrer a ballar, vem disfressar-nos del Gat amb Botes i vem fer una festa al gimnàs. Van posar música a la Rúa del Carnestoltes i vem portar botes, un cinturó, un barret i una espasa. Va ser un fiestón, va ser una xulada. Vem passar per totes les cases i vem veure alguns nens disfressats que feien por.

–         Sílvia: Em va agradar molt perquè estava la meva mare i la Guille i també vem anar al costat del poliesportiu. M’ho vaig passar molt, molt bé!

–         Luca: Va ser divertit, la meva mami feia fotos. Vam fer una fila i ballàvem amb la música.

–         Adrià: Em vaig disfressar del Gat amb Botes i quan es va acabar la festa, vem ballar la cançó del “Gangnam Style” i m’ho vaig passar molt bé.

–          Hugo: Em vaig divertir molt. Estava la mare de l’Àlex a la classe per ajudar-nos a disfressar-nos.

 

Cliqueu aquí per a veure un recull de fotografies de la rúa.