Decoració de Tardor

Cada any quan celebràvem La Castanyada decoràvem el porxo i convidàvem a totes les famílies a visitar l’escola. Aquest curs no hem volgut perdre l’activitat de tardor i hem decorat les tanques de l’escola amb les nostres creaccions, Pals de Tardor.
Llegeix més»

Informacions del curs escolar 2020.21

El dilluns 14 de setembre iniciem el curs 20-21. Serà un curs ben especial marcat per la situació de pandèmia que vivim. L’equip de mestres ha preparat un pla d’organització per a garantir les mesures de seguretat que protegeixin al màxim tota la comunitat educativa. Us volem avançar tota aquella informació que pensem que les famílies necessiteu per a poder-vos organitzar ( cliqueu l’enllaç).

Per tal d’explicar-vos-ho més detalladament us convoquem a una reunió online informativa el dia 3 de setembre de 19h a 20h.

 

Mesures de prevenció (veure l’enllaç)

Com treballarem en cas de confinament ( veure enllaç)

Declaració responsable famílies, cal portar-la el primer dia de curs. (Declaració)

 

INFORMACIONS DE L’AFA PEL CURS 20.21 (COMPRA DE LLIBRES, EXTRAESCOLARS,…).

Molt bones famílies, esperem que totes i tots estigueu be, dins la situació que estem visquen.

Primer de tot, us informem que a partir d’aquest nou curs que començarem, tota l’informació la passarem via telemàtica, ja sigui via e-mail o via WhatsApp.

En aquest e-mail us adjuntem els comunicats:

– Quota AFA: Teniu fins el 6 de Setembre de 2020 per fer-la efectiva.

Compra de llibres de text pel curs 2020-2021: S’ha de realitzar del 21 de Juny al 15 de Juliol de 2020 (per els alumnes d’infantil no cal fer comanda)

– Samarreta curs 2020-2021: Nomes per els alumnes nous, termini fins el 15 de Juliol.

– Extraescolars i Acollida 2020-2021: document informatiu i provisional de les extraescolars ofertades, al Setembre es passarà el document amb tots els fulls d’inscripció (Inscripcions de l’1 al 27 de Setembre de 2020)

Per qualsevol dubte o consulta no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a afa.elrodonell@gmail.com

Bon estiu!!

Junta de l’AFA

Beques de menjador pel curs 2020-21

Dibuix de Plat de verdures pintat per Usuari no registrat el dia ...

S’obre el període per sol·licitar ajut econòmic individual pel menjador escolar del curs 2020-21. Trobareu les sol·licituds, les bases i informació de la convocatòria aquíPer a consultes al Consell Comarcal, l’horari d’atenció telefònica de l’Àrea d’Ensenyament és de dimarts a divendres, de les 9 a les 14 h. Telèfon i persones de contacte: 972 64 55 59 – Cristina Pagès i Ana Linares. Els dilluns no hi ha atenció al públic. Guia per tramitar la sol·licitud de l’ajut de menjador telemàticament

Per sol·licitar l’ajut econòmic cal que repasseu la renda anual de la unitat familiar de l’any 2019. Per saber els requisits us podeu descarregar la circular . Més informació de les beques de menjador aquí.

Les sol·licituds s’han de fer prioritàriament de forma telemàtica a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Empordà. Excepcionalment es poden presentar  a la secretaria de l’escola i al Consell Comarcal del Baix Empordà.

Per presentar la sol·licitud de beca de menjador a la secretaria de l’escola cal demanar cita prèvia   al tel. 972630079

El període per presentar la sol·licitud és del dilluns 1  al divendres 19 de juny de 2020 (ambdós inclosos). Per a l’alumnat que hagi de començar P3 i de nova matrícula podran demanar la beca en període de matriculació a mitjans de juliol.