5 DIES, 5 CONTES

Han arribat a l’escola unes bosses molt especials… a dins hi ha llibres que ens faran

somiar… són llibres de la Biblioteca Municipal de Caldes, són llibres seleccionats per grans professionals, són llibres que tots els nens i nenes tindran durant una setmana a casa per… Llegeix més»

Primers dies a P3

Ha arribat el moment d’entrar a l’escola dels GRANS! Hem tingut les emocions a flor de pell: comiats, plors, retrobaments, descobertes, il·lusió…
Durant aquestes primeres setmanes hem tingut temps per a anar coneixent als mestres que ens acompanyaran al llarg del curs, els companys i companyes,… Llegeix més»

Benvinguts al nou curs!!!!

Benvolgudes families, el claustre de l’escola el Farell, us dona la benvinguda a aquest curs tant especial on celebrem els 50 anys de l’escola!!!!
Bon curs per tothom!!!

Mica en mica anirem actualitzant la web al nou curs i publicant articles de les activitats que anem… Llegeix més»

Comiat alumnes de 6è

I finalment ha arribat el fi de curs amb l’emotiu comiat dels alumnes de 6è.
Ens van regalar dos espectaculars balls. Moltes gràcies!!Recordeu que l’escola El Farell, la vostra escola, sempre tindrà les portes obertes per vosaltres!!!
Us desitgem molta sort en aquesta nova… Llegeix més»

Últims dies de curs

Aquest curs, tot i malgrat les restriccions covid, no podia faltar l’esperada festa de l’aigua per acomiadar el curs!!!
És per això que hem buscat la manera de fer-ho possible mitjançant gimcanes. D’aquesta manera la festa de l’aigua esdevenia més ordenada, per grups-bombolles anàvem passant per… Llegeix més»

English week!!!

Durant aquesta setmana hem celebrat l’English Week, ambientada en els Superherois i Superheroïnes.
El fil conductor de l’English week és la història d’un vilà “Superdestroyer” que vol destruir l’escola, les tauletes, els patis i les joguines. Aquest villà posseeix unes gemmes màgiques que li atorguen els… Llegeix més»

Depende de los 2

Us presentem el vídeo que hem realitzat com a cloenda del nostre Projecte Global de Centre. És una versió de la cançó “Depende de los 2”, creada per dues escoles del Pirineu aragonès que han dut a terme un projecte molt interessant vers la coeducació… Llegeix més»

COLÒNIES DE 6è

La primera setmana de juny les nenes i els nens de 6è vam marxar a les tan desitjades colònies. Van ser molt divertides i una gran aventura. Tant nosaltres com les mestres les vam gaudir molt.
Durant quatre dies no vam parar de remullar-nos tant a… Llegeix més»

RELAX…

Ha estat un curs ple d’emocions contrariades: per una banda alegria per poder estar cada vegada més a prop dels nostres companys i companyes gaudint de les activitats de l’escola, l’ arribada de l’estiu i, per una altra banda, els nervis de donar-ho tot a… Llegeix més»

EL NOSTRE NIU

Tots i totes sabem que la primavera és una nova oportunitat per florir i donar color a la vida, però no ens imaginàvem de quina manera… Us presentem als nous calderins de la nostra escola! 
En una de les plantes que tenim a la terrassa de… Llegeix més»