JOAN SEGURA, MÉS DE 35 ANYS DEDICATS A L’ESCOLA

Després de més de 35 anys com a conserge a la nostra escola, en Joan Segura ha arribat a la seva merescuda jubilació. En ple confinament, esgotava els últims dies de feina ja a casa. Són moltes les generacions que han passat per la nostra escola des del llunyà 1 de juliol de 1984 on va començar tot. Són molts els mestres i les mestres i els equips directius que hem tingut la sort de comptar amb ell. Eficaç, curós, responsable, organitzat, respectuós, eficient i en definitiva un “manetes” capaç de solucionar qualsevol imprevist. Ha fet sempre un manteniment impecable de l’escola a més de tota la feina que suposa atendre la consergeria.

A començaments de setembre, vam rebre la visita d’en Joan a la reunió de claustre on ens va dirigir unes paraules molt emotives, va fer un obsequi a cada mestre/a i ens va lliurar un marc amb una foto i un missatge per a l’escola que guardarem amb molta estima.

Joan, tots i totes hem aprés del teu bon fer.

Tota la comunitat educativa de l’Escola Doctor Arruga us vol desitjar felicitat plena a tu i a la teva dona Encarna en aquesta nova etapa.

Una abraçada company!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>