ERIC ORTIZ, EL NOU CONSERGE DE L’ESCOLA. BENVINGUT!

Hola a tothom!

Primer de tot m’agradaria presentar-me, sóc l’Eric, el nou conserge i exalumne de l’escola. Exactament fa vint anys que vaig marxar.

Només dir-vos que en aquests primers dies a l’escola he pogut experimentar que no hi ha cap dia avorrit ni igual a l’anterior, que molts cops em falten braços per poder abarcar tota la feina i que fins que no estàs a dins d’aquestes quatre parets, no pots veure realment el treball que fan totes les persones que integren el Dr. Arruga. Alhora, puc dir que no necessito més temps per adonar-me que aquesta és la meva feina i que per a mi és un orgull contribuir a que l’escola funcioni perquè la sento meva ja que és on he passat gran part de la meva infància i probablement els millors anys de la meva vida. 

Per acabar, vull agrair a tot l’equip docent  la rebuda,  ja que m’han fet sentir des del primer moment un més d’aquesta petita familia. Tampoc puc  oblidar-me d’en Joan Segura, l’antic i únic conserge que ha tingut l’escola, que m’està ajudant molt en la transició i que ha defensat durant molts anys aquesta feina deixant el llistó molt alt. Us puc garantir treball i ganes per estar, almenys, a la seva alçada.

Ens veiem, una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>