CONVOCATORIA AJUTS ECONÒMICS INDIVIDUALS DE MENJADOR. CURS 2020-2021

Us informem que el Consell Comarcal del Baix Empordà ha publicat les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió d’ajuts econòmics individuals de menjador escolar per a l’alumnat escolaritzat a la comarca per al curs 2020-2021.
Podeu trobar tota la informació clicant aquest enllaç:
https://baixemporda.cat/ca/ajuts_economics_individuals_de_menjador_escolar._curs_2020_2021..html

AJUTS DESPLAÇAMENT 2019-2020

Us informem que ES REPRÈN EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DELS AJUTS DE DESPLAÇAMENT D’AQUEST CURS 2019-2020
D’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig, us informem que es reprèn el termini de presentació de les sol·licituds d’ajut econòmic individual de desplaçament per al… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

Recordeu que cal evitar els desplaçaments, per tant, presenteu la sol·licitud de manera telemàtica en la mesura que us sigui possible. Pel que fa a l’alumnat de P3 a 5è que ja està matriculat al centre, la promoció és automàtica. Properament i com cada any, us farem arribar el document de la confirmació de plaça on es podran actualitzar les dades si s’escau o comunicar qualsevol incidència.

MASCARETES PER A TOT L’ALUMNAT DE L’ESCOLA

Gràcies a una iniciativa de l’Ampa amb l’ajuda de l’Ajuntament, el proper diumenge 3 de maig es repartiran mascaretes infantils per a tot l’alumnat de la nostra escola.

Moltes gràcies per la iniciativa i per vetllar per la seguretat dels nens i les nenes de l’escola.

NOU ESPAI AULA VIRTUAL – ESCOLA DOCTOR ARRUGA

Benvolgudes famílies,
Us presentem el nou espai d’aula virtual de la nostra escola creat especialment pel moment complicat que estem vivint. La intenció és d’afavorir la comunicació entre els/les mestres i els/les vostres fills/es.

Hi trobareu un espai per a cada tutoria, enllaços als blogs d’anglès… Llegeix més»

MISSATGE DE L’EQUIP DIRECTIU – 20/3/2020

Benvolgudes famílies,
En aquests dies tan difícils, esperem que estigueu bé i amb bona salut.  Avui ja fa una setmana del tancament de l’escola i som conscients que estem vivint un moment excepcional i que aquest, segons paraules del Conseller d’educació Sr. Bargalló, es pot allargar.
Ara… Llegeix més»

COMUNICAT 2: TANCAMENT DE L’ESCOLA del 13 al 27 de març de 2020

Per tal d’aportar més informació al comunicat anterior us informem que:

– El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosostots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

– el tancament del centre afecta a tot l’alumnat i a tot el personal docent i de PAS

– Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.  També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

– El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Escola Doctor Arruga

b7000263@xtec.cat – 972624114

Begur

COMUNICAT 1 : TANCAMENT DE L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a  mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà, divendres, 13 de març, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en… Llegeix més»