RECORDATORI – SOL·LICITUDS DELS SERVEIS DE TRANSPORT I/O MENJADOR ESCOLAR – CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies,
Tal i com us vam informar per TokApp, Us recordem que des de l’1 de juny fins al 22 de juny de 2021 hi ha el termini ordinari d’inscripcions als serveis de transport i/o menjador escolar per al curs 2021-2022.
Disposeu de tota la informació als apartats de transport i menjador escolar del web del Consell Comarcal, a través de… Llegeix més»

REFORMA DEL PATI

Un cop acabat aquest curs, començaran les obres per canviar totalment la zona del pati d’educació infantil i també per a efectuar millores a altres zones del pati de l’escola.
El dia 21 de febrer de 2018 es va reunir per primer cop la Comissió del… Llegeix més»

6è PARTICIPA A LA CAMPANYA LET’S CLEAN UP

La campanya “Let’s Clean Up” és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges… Llegeix més»

MANIFEST EN SUPORT A L’INSTITUT VIDRERES

Davant dels fets ocorreguts la setmana passada a l’Institut Vidreres on una professora va rebre una agressió greu per part d’un alumne, l’equip directiu i  una representació del claustre de la nostra escola hem volgut adherir-nos a la mostra de suport fent lectura d’un manifest.… Llegeix més»

CONCURS DE CONTES DE SANT JORDI

Enguany, tot l’alumnat d’educació primària de l’escola Doctor Arruga també ha participat al Concurs de Contes de Sant Jordi organitzat per la Biblioteca Salvador Raurich de Begur. L’acte de lliurament dels premis es va celebrar el dissabte 17 d’abril al Casino.
Els premiats de la nostra… Llegeix més»

CELEBREM SANT JORDI

Durant aquesta setmana hem realitzat a la nostra escola diferents activitats relacionades amb la festa de Sant Jordi.
Roses, poemes, exposicions de llibres i lectures a l’aire lliure ens han acompanyat durant el matí d’aquest dia tan especial. A les 11.30h tot l’alumnat i mestres de… Llegeix més»

PARTICIPEM A “RACONS DE L’EMPORDÀ”

“RACONS DE L’EMPORDÀ” és un projecte col·laboratiu promogut pel Servei Educatiu del Baix Empordà (SEBE).
Té com a principals objectius:

  • Conèixer i compartir els cims o racons de la comarca.
  • Promoure l’activitat física com a hàbit saludable.
  • Realitzar activitats en grup tot utilitzant eines i entorns virtuals de treball col·laboratiu
  • Conèixer i poder entrevistar a l’alpinista català Ferran Latorre que… Llegeix més»