Setmana de la ciència

Un any més, ens afegim a la Setmana de la ciència, un event anual que pretén fomentar l’interès vers la ciència i la tecnologia:

El Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, com a acte preliminar de la Setmana de la Ciència 2018 que se celebra del 9 al 18 de novembre de 2018, promou el Dia de la ciència a les escoles amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès del jovent vers la ciència i la tecnologia. Per facilitar la participació dels centres en aquesta setmana s’organitzen diverses activitats.

En el nostre cas, organitzem una sèrie d’activitats relacionades amb la Taula periòdica dels elements i conclourem la setmana amb una nova edició de la Fira de la Ciència, el proper divendres 16 de novembre a les 15:30h, a la qual us convidem a venir. Les noies i els nois de 5è us faran una sèrie de demostracions de principis científics al pati de l’escola.

PROGRAMA SETMANA DE LA CIÈNCIA 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>