L’escola com a centre formador

L’Escola Colònia Güell té el reconeixement del Departament d’Ensenyament com a centre formador per a estudiants universitaris.

Enguany han començat les pràctiques del Grau de Mestre, l’Ariadna i la Mireia, que estaran a Educació Infantil fins al mes de febrer.

També ha començat aquesta setmana la Lucía i l’Aldo, dos estudiants de 4t d’ESO que participen del projecte de diversificació curricular de l’institut Montpedrós i del qual nosaltres som centre col·laborador. La Lucía estarà a P3 i l’Aldo acompanyarà el Jordi Jodar a les sessions d’Educació Física.

Per últim, el projecte Sharing to learn ja està en marxa i ja fa una setmana que tenim estudiants també de 4t d’ESO de l’institut fent d’Assistant Language. Són el Martí, el Roc, la Laura, l’Iker, l’Alba i la Carlota.

Benvingudes i benvinguts! Estem encantats de participar en la vostra formació i que ens ensenyeu tot allò que sabeu per millorar tots plegats!

2 comentaris

  1. Maica Sanz

    Felicitats per les diferents iniciatives. Especialment contenta de que sigui una escola que contribueix a formar als futurs mestres. Tindran un bon exemple de centre en totes les seves dimensions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>