Rebem la visita de la Musiketus

Un dia d’octubre, vam tenir una sorpresa a l’espai de menjador. De cop i volta va arribar una noia anomenada Musiketus, que ens va explicar que venia de Musicolàndia. Resulta que a l’inici de curs, un grup d’infants de l’escola la van ajudar a recuperar els colors, els somriures, l’alegria, la música, la vida del seu país… el qual s’havia enfosquit i ho havia perdut tot.

Com a agraïment a l’ajuda que va tenir i a través de la qual van aconseguir que tot tornés a la vida al seu país, aquest curs de tant en tant ens visitarà per jugar plegats.

A la Musiketus, li agrada molt la música i estar contenta i que les persones també ho estiguin, per lo que ens va portar unes activitats preparades, on els riures eren l’objectiu principal. Vam moure’ns al ritme de la música, vam ballar amb globus, ens vam convertir en avions, vam fer ganyotes per riure plegats. Qué divertit va ser!

Esperem que ens torni a visitar ben aviat 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>