La Comunitat dels Mitjans a Flix

Els Baltis de la Comunitat dels Mitjans vam anar a Flix. La primera activitat que vam realizar va ser pujar al Pas de la Barca creuant el riu Ebre. Després vam anar al molí de l’Oli i ens van ensenyar el procés de fabricació de… Llegeix més»

Celebrem la castanyada!

Com cada any els baltis hem celebrat la castanyada ballant danses populars i menjant castanyes torrades que els nostres companys de 6è ens han repartit ben caracteritzats com castanyers i castanyeres.
Cliqueu al damunt de la imatge per accedir a tot l’àlbum
 

Fem psico a P4

Clica a l’imatge per accedir a tot l’àlbum
Els Baltis de P4 han començat a experimentar i jugar amb diferents materials a la sala de psico. Ens ho passem genial!

Reptes matemàtics

Els B4altis practiquem una mica el càlcul amb uns reptes matemàtics molt divertits. Es tracta de construir estructures amb un valor determinat però tenint en compte una sèrie de normes que ho fan una mica més interessant.

La comunitat de grans visitem Flix

Ahir dilluns els baltis de 4t, 5è i 6è vam anar a Flix per conèixer una mica el poble i la seva importància a la batalla de l’Ebre durant la guerra civil espanyola. Vam realitzar unes activitats molt interessants al voltant del castell carlí que… Llegeix més»

Els mitjans comencem ambients!

Aquest divendres a la tarda la comunitat dels mitjans, hem començat els ambients! Hem iniciat l’artístic, el de construccions, andròmines, land art a l’exterior i el de fer i desfer.
Ens ho hem passat molt bé!

Dissenyem les nostres banderes

Els b4altis estem dissenyant les nostres banderes personals, que pensem que ens representen. Una vegada dissenyades i pintades expliquem als nostres companys el per què dels colors, les formes o els escuts que hem triat i de quina manera es relacionen amb la nostra personalitat,… Llegeix més»

Preparant els cartells contra el canvi climàtic

Aquesta setmana hem parlat sobre el canvi climàtic i ens hem entristit una mica en adonar-nos que entre tots estem destruint el planeta. Això no ens agrada gaire i ens hem proposat canviar-ho, hem pensat en moltes maneres per protegir i salvar el món on… Llegeix més»

Comencem el projecte!!!

Avui el José Antonio ens ha pujat una caixa que ens han enviat. Anava dirigida als Baltis de segon. Aquests som nosaltres!!!!!
Molt encuriosits, hem decidit obrir-la i dins hi hem trobat tot tipus d’aliments: mel, olives, tomàquets, xocolata, espècies… que hem pogut tocar, olorar i tastar.… Llegeix més»

Treballem les sèries numèriques

Avui els baltis de 4t hem treballat de manera manipulativa sèries numèriques amb pautes aleatories mitjançant la construcció de diferents figures. Hem fotografiat les sèries i després hem jugat amb els companys a averiguar les pautes.
Clica a la foto per accedir… Llegeix més»

Ja fem segon!!!!

El temps passa… anem creixent i ens fem grans! Durant aquesta setmana, ens hem anat retrobant, amb moltes ganes hem anat preparant la classe per començar un nou curs. Ja fem segon!!!

Comencem un nou curs.

Els baltis engeguem un curs nou amb moltes ganes i il·lusió. I com sempre fem, quina millor manera de començar que amb una activitat comuna. Aquesta vegada hem decidit deixar, mai millor dit, la nostra empremta a l’escola… la del nostre nas per ser més… Llegeix més»

Experimentem amb la llei d’acció i reacció

Els Baltis de 3r acabem el nostre projecte sobre els viatges espacials amb un full de ruta d’experimentació. Es tracta d’experimentar amb diferents situacions on s’aplica la tercera llei de Newton, la llei “d’acció i reacció”. Aquesta llei és la que permet el viatge espacial… Llegeix més»

Guerra d’aigua!

Com podreu veure al àlbum, els baltis de la comunitat de mitjans vam acabar ben xops al final de la ja tradicional guerra d’aigua de final de curs. Mireu, mireu….
Cliqueu a la foto per accedir a tot l’àlbum