Els baltis de 5è i 6è visitem el CRAM

Ahir dimarts, els baltis de 5é i 6è vam visitar el CRAM (centre de recuperació d’animals marins) situat al delta del Llobregat. Quan vam arribar vam esmorzar a la platja i, després de fer una visita al centre i conèixer les tortugues que estan recuperant-se,… Llegeix més»

Els B4ltis visitem l’Aquàrium.

El divendres dia 9 d’abril els Baltis de 4t vam anar a Barcelona a visitar l’Aquàrium.  Vam anar en bus, respectant totes les mesures de seguretat i vam fer les activitats amb el nostre grup bombolla.
Aquesta sortida era la culminació del projecte “Els animals del… Llegeix més»

Els nostres vídeos de l’energia.

Com a part del microprojecte que els 6altis estem fent sobre l’energia, pel full de ruta 2 els diferents grups hem elaborat un petit vídeo on expliquem què hem aprés sobre l’energia i les seves fonts. Aquí els deixem per si voleu fer una ullada.

Guitarrons a 4t

Ja portem des de 3r treballant aquest instrument de corda pinçada. Ens agrada treballar la creativitat, i per això plantegem propostes per composar cançons. La música és molt important pel desenvolupament del cervell humà, per això els Baltis la treballem a consciència al llarg de… Llegeix més»

Els B4altis anem a Vallmoll per Dijous Gras.

A la nostra escola és tradició anar d’excursió per Dijous Gras.  Acostumem a anar tota la Primària a Masmolets caminant, o en bici.
Enguany, com que no podem barrejar grups bombolla, ens hem hagut de separar.
Els Baltis de 4t hem anat a Vallmoll a peu. Llegeix més»

Sortida a Fontscaldes

Com cada dijous gras, els baltis sortim a esmorzar fora. Enguany cinquè i sisè hem arribat caminant fins a Fontscaldes, on hem gaudit d’una estona d’esbarjo i un bon smorzar. Ens ho hem passat molt bé (i ens hem cansat molt..).
Cliqueu… Llegeix més»