Nova acció: Assemblea

Al mes de març vam iniciar una nova acció a l’espai de migdia: assemblea per a cadascun dels grups que hi ha organitzat al Baltimenjador.

Vam presentar l’activitat, preguntant si algú sabia que volia dir assemblea i van arribar a la conclusió com a grup, que es tractava d’una reunió. Aleshores se’ls hi va explicar que en aquesta reunió els diferents grups tindrien un espai d’expressió, per comentar tot allò que els inquieta, que els hi molesta, que els hi agrada…i també per fer propostes per part d’ells i dur a terme reflexions conjuntes monitores-infants.

En aquesta primera sessió, cadascú va expressar que li agradava i que no li agradava de l’espai de menjador i quins compromisos havien d’assumir, perquè les situacions de no agrat poguessin canviar. Per acabar vam estar parlant de les activitats que es duen a terme i de propostes que volguessin fer.

Seguirem realitzant aquestes trobades un cop al mes, ja que creiem que és important tenir un espai de reflexió i diàleg, en petits grups, per així potenciar la expressió dels infants i que aquests prenguin consciència de les seves responsabilitats i compromisos per una bona convivència grupal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>