La Castanyera Enriqueta, ens demana ajuda

La Castanyera Enriqueta, va venir de visita al BaltiMenjador molt preocupada, ja que el seu gat Mishi li havia amagat el cistell de castanyes i no podia anar a vendre al mercat.

Resulta que en Mishi, que és molt entremaliat li va deixar una nota a la Castanyera Enriqueta, dient-li que li havia amagat el cistell de castanyes a l’escola Baltasar Segú i que hauria de demanar ajuda als nens i nenes del menjador perquè l’ajudessin a trobar-lo. Però en Mishi no ens ho va posar gens fàcil, ja que vam haver de passar unes proves amb elements de la tardor: fulles, avellanes, magranes, moniatos… i després ens va donar una pista d’on estaven les castanyes amagades.

Tot jugant, divertint-nos, fent grup… vam aconseguir superar les proves i recuperar el cistell de castanyes que l’Enriqueta es va poder endur, per anar a la seva parada del mercat.

De part de la Castanyera Enriqueta, moltes gràcies 🙂

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>