Fòrum d’Escoles Verdes a Cambrils.

ELS/LES ALUMNES DE CICLE SUPERIOR DE L’ESCOLA BALTASAR SEGÚ A LA TROBADA D’ESCOLES VERDES DE CAMBRILS.

El dimecres  20 de març, els delegats verds de cicle superior van anar a la Trobada d’Escoles Verdes que es feia a Cambrils, representant a la nostra escola.

Al matí van muntar una parada on van exposar algun dels treballs realitzats a l’escola: Tanquem el cercle, on exposaven la interrelació entre el treball a l’hort, el galliner i el compostador.  També van presentar el treball sobre els pollets fet a 1r.  A 1r van veure com neixien els pollets en una incubadora a partir dels ous de les nostres gallines.

Simultàniament van visitar les parades de les altres escoles participants, per agafar idees i per veure que tots treballem amb el mateix propòsit.

Es va realitzar una dinàmica de grups amb els alumnes per fer-los veure que les seves accions ambientals a l’escola repercuteixen en el món.  I amb els mestres es van fer propostes de noves actuacions ambientals que es poden realitzar des de l’escola per provocar canvis en el nostre planeta.

A la tarda van anar a la platja a recollir microplàstics i mesoplàstics per tal de conscienciar sobre el gran problema que  amenaça els nostres mars.

Ara, la feina dels delegats verds, és transmetre tota aquesta informació a la resta de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>