Fem una assemblea

El temps de migdia i menjador, és un espai d’esbarjo, però a la vegada educatiu, on el treball en hàbits i valors positius, hi és present dia a dia. Però, cal dir, que en moltes ocasions, sorgeixen problemes, conflictes entre companys, manca de respecte envers el grup d’iguals i també amb les monitores… on tot el treball en el que s’incideix en la dinàmica diària, queda com perdut en el aire.

Després de vàries reflexions, de transmetre tot lo positiu i humà, que és bàsic i necessari per tots i totes, vam crear un espai on els propis infants poguessin dir la seva, escoltar les diferents aportacions, proposar accions-solucions als problemes i finalment arribar a un consens.

Va ser una assemblea molt participativa, tots i totes van tenir molt a dir, es va crear un espai comunicatiu i de diàleg molt interessant.

Ara, només queda que les coses s’interioritzin i que cadascú posi de la seva part i sobretot, que no quedi només en paraules tot el que van exposar i acordar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>