Els B4ltis visitem l’Aquàrium.

El divendres dia 9 d’abril els Baltis de 4t vam anar a Barcelona a visitar l’Aquàrium.  Vam anar en bus, respectant totes les mesures de seguretat i vam fer les activitats amb el nostre grup bombolla.

Aquesta sortida era la culminació del projecte “Els animals del nostre entorn” que vam estar treballant durant la segona part del 2n trimestre. En el nostre projecte vam estudiar la classificació dels animals i cada grup va investigar més concretament sobre un animal del nostre pati.

 

A l’Aquàrium vam realitzar una visita guiada on vam descobrir característiques i curiositats de diferents animals marins del Mediterrani i de mars tropicals; per tant, vam observar directament peixos, mol·luscs, equinoderms i cnidaris.  Posteriorment vam fer el taller: Investiguem els taurons.

Vam aprendre que hi ha taurons ovípars, vivípars i ovovivípars.  Són carnívors, ingereixen una gran varietat de preses:  plàncton microscòpic, foques, tortugues, ocells, balenes, crancs, i una gran varietat de peixos.

La visita va ser molt interessant, ja que vam complementar els coneixements i la investigació que havíem començat a l’escola amb els projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>