Preinscripció escolar – Llista d’alumnes admesos i llista d’espera

Llistat d’admesos

  • Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 de juliol de 2020. La podeu trobar AQUÍ.

Matrícula

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO: del 13 al 17 de juliol de 2020
Si voleu contactar amb nosaltres escriviu-nos al correu: a8034278@xtec.cat 

Retrobada i tancament de l’etapa amb 6è

Aquesta setmana hem finalitzat el curs i l’alumnat de sisè ha pogut venir a fer un tancament de la seva etapa escolar. Ho hem fet en dos dies diferents per garantir grups reduïts. No ha sigut l’acomiadament que ens imaginàvem però tot i així ha estat molt maco i emotiu. Esperem i desitgem celebrar la cloenda que us mereixeu el més aviat possible. Famílies, us mantindrem informades! Una abraçada molt gran. Ens veiem aviat!

Cliqueu a la imatge per a accedir a l’àlbum de fotos:

En temps de confinament (grup de teatre TITEVÍ)

Ja podeu veure i gaudir de En temps de confinament, 15è espectacle del grup de teatre Titeví que ha estat creat íntegrament, des de l’elaboració del guió fins el muntatge final, de manera virtual i ens farà passar una molt bona estona a tots i totes.

Titeví és un projecte de teatre compartit entre diferents membres de la comunitat educativa de l’escola.

Prepareu un bol de crispetes i que comenci l’espectacle!

ESTRENA DE LA 1a OBRA VIRTUAL DEL GRUP DE TEATRE TITEVÍ

Us anunciem que aquest divendres 12 de juny de 2020 el grup de teatre TITEVÍ de l’escola ens presenta l’obra ‘EN TEMPS DE CONFINAMENT‘.
Serà el seu 15è espectacle que han creat íntegrament, des de l’elaboració del guió fins el muntatge final, de manera virtual i ens farà passar una molt bona estona a tots i totes. 

Us informarem a través de les nostres xarxes socials, no us el perdeu!

DONA LA NOTA: NO ENS DESDIBUIXEU

Des de la nostra escola, ens hem volgut unir a participar a la iniciativa “Dona la nota: encara hi som a temps”, la qual pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. Per a conscienciar als infants s’ha creat una cançó anomenada “No ens desdibuixeu”. Aquesta cançó l’havia de cantar tot l’alumnat el mateix dia i a la mateixa hora als patis de les escoles de Catalunya, concretament avui, 5 de juny.

Com que no serà possible participar de la manera prevista, des de l’escola hem pensat en una alternativa per a poder donar suport a aquesta iniciativa des de casa. Així doncs, us presentem el nostre vídeo musical, al qual hi ha participat alumnat de tots els cursos de l’escola així com membres de l’equip de mestres.

Esperem que el gaudiu!!! Ens heu emocionat! Moltes gràcies de tot COR.

El Vicente es mou!

Hola famílies !!!
Avancen les setmanes i ja queda menys per retrobar-nos! Però, mentrestant, què us sembla si ens acompanyeu i movem una mica l’esquelet?! Us deixem aquest vídeo perquè puguem ballar plegats amb molta marxa!

Us trobem molt a faltar i pensem molt en vosaltres! Ànims, abraçades i moltíssims petons! Ben aviat segur que podrem ballar totes i tots junts!

Feu click a la imatge per veure el vídeo!

Tot l’equip de mestres del Vicente Aleixandre.