Taller: “Bullying: una responsabilitat de tothom”

El pròxim dijous 18 de gener a les 16:30h* l’AFA organitza la segona sessió del taller: “Bullying: una responsabilitat de tothom”. Per assistir-hi heu de confirmar la vostra assistència a la secretària de l’AFA, doncs es necessita un mínim de 10 participants.

Aquest taller està organitzat com a segona sessió del que vam gaudir l’any passat. La idea d’aquesta segona sessió és aprofundir en la temàtica i tractar dubtes i temes més concrets. Si en teniu algun si us plau poseu-vos en contacte amb algun membre del Grup de Criança Compartida o bé amb els delegats de la vostra classe. El servei de guarderia restarà obert a totes les famílies que el necessitin durant la xerrada i el seu cost serà cobert per l’AFA. Us adjuntem més informació i algunes idees per acompanyar els vostres fills en aquestes situacions en un document que va preparar Fil a l’Agulla per a la sessió de l’any passat. Cliqueu aquí per accedir-hi.

El taller el realitza la Carol Pinilla del Centre de Mediació de Barcelona (http://www.centromediacionbarcelona.com/nuestro-proyecto/).

Els costos de la xerrada els cobreix l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) i organitza l’AFA a través del Grup de Criança Compartida.

*Hem escollit aquest horari per maximitzar la presència de les famílies i dels membres del claustre que voluntàriament hi vulguin assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>