Joc de les diferències

Entre aquestes dues imatges només hi ha 4 dies de diferència. Es tracta del bagul amb jocs que hi ha al Pati Tranquil. A banda que cada dia hi ha menys jocs i menys peces, salta a la vista la diferència entre estar endreçat i no estar-ho.

Amb això volem recordar que els dies de patis tranquils, és responsabilitat dels adults que acompanyen els seus fills i filles de fer que aquests en facin un bon ús i que el deixin endreçat a l’hora de recollir. Igualment, és responsabilitat dels adults vigilar en tot moment el comportament dels menuts.

Us tornem a adjuntar el decàleg de normes d’ús de l’espai amb l’afegit de la petició explícita d’evitar portar i consumir fruits secs per tal que tothom en pugui fer ús.

Sabem que tota novetat necessita un temps perquè tot rutlli a la perfecció, així que ànims, que al final ho aconseguirem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>