Polònia, molt més del que imagines!

Una vegada a la nostra terra, podem fer balanç de la fantàstica experiència viscuda a Polònia fa gairebé una setmana. Podem dir que dia rere dia vam anar endinsant-nos en la cultura de la regió, la qual ens va captivar des del primer moment; ja fos a partir de la seva forma de treballar dins de l’aula com en les seves costums i tradicions. 

Vam poder compartir coneixements i intercanviar opinions per poder utilitzar allò que ens fa més grans com a persones. Vam poder formar part de la seva vida quotidiana, on podem afirmar i reiterar que la gent de Polònia són molt bons amfitrions. Sempre tenien la bondat d’ajudar-nos i d’apropar-nos a allò que és seu, el seu país i la seva gent. També vam visitar llocs bonics i amb molt d’encant, els quals seran dignes de fer-n’he menció pròximament.

Queden més que superades les expectatives del programa Erasmus+ K2, afirmant de primera mà que els i les alumnes participants van poder fer ús de l’anglès sense impediments: sent molt gratificant el veure que en moltes ocasions utilitzaven la llengua anglesa de forma espontània. Aquesta experiència els ha brindat l’oportunitat de conèixer món, de sortir de la seva zona de confort i de fer amistats més enllà de les nostres fronteres. No tenim cap mena de dubte que han adquirit valors i principis essencials per a la vida i que ara més que mai saben que algun dia podran alliberar les seves ales i volar.

Marc i Gemma, docents participants a la mobilitat Erasmus+ K2.