“Tertúlies Saludables” Progr. núm 9, (4a temporada)_19maig’17

Idea original de Lourdes Belenguer per ampliar l’abast del benefici pedagògic que suposa l’incentiu de participar en tertúlies i debats radiofònics, el “Tertúlies Saludables” de l’Esc. St. Pere i St. Pau, va néixer de 2014, com a complement del recurs radiofònic proposat al grograma d’educació per la salut l'”Aventura de la vida”.
A través de la Fundació Catalana de l’Esplai juntament amb l’Equip de Prevenció d’Addiccions de l’Auntament de Tgna, s’usa per ensenyar els nostres alumnes a plantejar-se de viure i conviure de manera saludable i assenyada, amb l’ús de la reflexió crítica de diferents vessants de la vida.
Avui l’Aleix, el Raul, el Mohamed, la Sara, el Yeray, la Lucía, la Nerea, el Sebas, la Judith, la Yessica i la Rosario de 5èA, acompanyats per la mestra Emília Chamizo i el mestre/tutor Pascual Grau, conversen amb Tània Llauradó i ens parlen sobre “La tecnologia que ens envolta”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>