“Tertúlies Saludables” núm12 (5a temp) 25 maig’18

Us en recordeu de l’12è programa del “TERTÚLIES SALUDABLES”…? Una representació de nois i noies de 5èB van conversar sobre “La seguretatl nostre barri”

/

Ja el podeu rememorar…!

Idea original de Lourdes Belenguer per ampliar l’abast del benefici pedagògic que suposa l’incentiu de participar en tertúlies i debats radiofònics, el “Tertúlies Saludables” de l’Esc. St. Pere i St. Pau, va néixer de 2014, com a complement del recurs radiofònic proposat al grograma d’educació per la salut l'”Aventura de la vida”.
A través de la Fundació Catalana de l’Esplai juntament amb l’Equip de Prevenció d’Addiccions de l’Ajuntament de Tgna, s’usa per ensenyar els nostres alumnes a plantejar-se de viure i conviure de manera saludable i assenyada, amb l’ús de la reflexió crítica de diferents vessants de la vida.
Avui el Nicolás, el Catalín, la Beatriz, l’Ainhoa, i la Malak de 5èB, acompanyats per dues mestres especialises, la Sra. Emilia Chamizo, mestra d’educacuó especial, audició i llenguatge, i la Sra. Belén Zaragoza, mestra d’educació musical i bibliotecària de l’escola, conversen amb Tània Llauradó i ens parlen sobre sobre “La seguretat al nostre barri”.