REUNIÓ INICI DE CURS DE TERCER

REUNIÓ INICI DE CURS – TERCER

 

 1. Presentació dels tres grups de tercer amb els seus tutors corresponents: 3rA Lorena, 3rB Cinta i 3rC Martí (Ana) i explicació de les àrees que impartirem i dels especialistes que tenim a tercer (Música: Gessamí, Ed. Físca: Inma i Anglès: Toni).
 2. Explicació distribució aula (taules), garantint mínim un metre entre els/les alumnes i explicació de les mesures pel tema de la pandèmia (rentat de mans, ventilació, wc senyalitzats,…)
 3. Activitats a l’exterior: s’explica a les famílies que sempre que es pugui per la tipología d’activitat i si el temps és adequat es faran algunes activitats fora de l’aula (per exemple: patis, porxos, hort, …).
 4. A les sessions d’educació fisíca no hauran de portar necesser però, els/les alumnes disposaran de sabó als vestuaris per netejar-se.
 5. Recordatori que la porta d’entrada dels alumnes de tercer és la porta oest del centre (transport escolar) on se’ls farà control de temperatura a l’entrada abans d’accedir al recinte escolar. Hauran de dirigir-se sols a les seves aules, excepte els primers dies que poden anar acompanyats d’un sol progenitor i l’entrada serà relaxada de 8:55h fins les 9:20h). Els/les tutors/es els estaran esperant a l’aula i el primer dia els mestres especialistes els acompanyaran des dels porxos fins a la seva aula.
 6. Recordar que tots/es han de portar mascareta i una funda on guardar-la i també, una altra de recanvi. Revisar cada dia a casa que aquesta compleixi la normativa i que estigui en condicions òptimes 
 1. Llibres de text + quadernets: s’acabaran els llibres de segon i després, es seguirà amb els llibres de tercer (que ens servirán per tercer i quart).
 2. Material: el dilluns 14 de setembre els alunmes no han de portar els llibres, només el material següent: totes les llibretes i l’estoig complet. També, portar l’esmorzar i una ampolla d’aigua i es recomana, portar mocadors de paper per a ús individual. Tot marcat amb el seu nom.
 3. El primer dia d’escola es repartirà a cada alumne/a un portafoli amb uns documents que les famílies hauran de signar i retornar a l’escola el més aviat posible.
 4. Esmorzar: esmorzarem a l’aula tots els dies. Seguim amb el dimecres com a dia de la fruita (recomanable) i amb l’ús de carmanyola. Aquest curs no es poden celebrar aniversaris a l’aula.
 5. Agenda escolar: portar-la si la tenen el primer dia d’escola i revisar-la cada dia.
 6. Telegram: nou canal d’informació de l’escola. Bynapp ja es poden esborrar l’aplicació.
 7. Comunicació de les tutories amb les famílies: agenda escolar i correu electrònic de cada tutoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>