Sisè treballa amb els bee bots

Els alumnes de sisè B van treballar el dimarts 30 d’octubre amb els Bee – Bots.

Els Bee – Bots són robots especialment disenyats per l’ensenyament de seqüències, estimacions, resolució de problemes i per apendre jugant, tot programant aquestes petites abelletes

Els Bee-Bots accepten fins un màxim de 40 instruccions tipus endavant, darrere, girar cap a l’esquerra i girar cap a la dreta, has de presionar la tecla GO, paraula anglesa que en català vol dir “Vinga!” perquè el Bee- Bot executi el programa. El robot parpadejarà una vegada i emetrà un so al acabar cada instrucció i parpadejarà 3 vegades al acabar el programa.

A l’hora de preparar una activitat amb els Bee – Bot combé tenir en compte que avancen cap al davant o retrocedeixen 15 cm en cada pas, i els girs són sempre de 90 graus. Per això les mestres han preparat els circuïts amb les cartolines que es veuen a les fotos.

Amb aquests robots es pot treballar de manera divertida continguts de totes les àrees d’aprenentatge (matemàtiques, llengües, ciènces socials i naturals, educació física).

Existeixen altres models de robots programables del mateix tipus, com Blue-Bot,Pro-Bot i Constructa-Bot.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>