Gimcanes esportives par a la setmana cultural dels JJ.OO.

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aquest dijous, l’alumnat de segon, i aquest divendres, l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior, ha celebrat al pati un avançament dels Jocs Olímplics d’estiu d’enguany que se celebraran a Rio de Janeiro, els Jocs de Rio 2016.

Per celebrar-ho els mestres d’educació física de l’escola amb la col·laboració de la resta del professorat han organitzat tot un seguit d’activitats de caire esportiu als patis de l’escola.

El dijous al matí van obrir aquests mini jocs l’alumnat de segon i el divendres en van fer la clausura l’alumnat de cicle mitjà i superior, lluita, curses de relleu, llançament de disc, de javalina, curses, curses de salts, de carretilles,…. un munt d’activitats lúdiques i sobre tot esportives que van marcar una jornada amb un ambient esplèndid caracteritzada per les rialles i l’esforç dels nostres alumnes.

  • Presentació de fotografies de segon:

  • Presentació de fotografies de cicle mitjà:

  • Presentació de fotografies de cicle superior:

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>