ESPAI ART

Des d’aquest curs 2017-18, a 1r, 2n, 3r i 4t de Primària, hem iniciat l’Espai Art. Aquest espai vol donar resposta a la unificació de l’àrea de Música i Visual i Plàstica que presenta el nou currículum i així, destinem 2 hores consecutives a fer música, plàstica, teatre i totes aquelles vessants més artístiques que tenen cabuda a l’aula (en són tantes!!).

A Primer de Primària, per celebrar l’arribada de la primavera, hem realitzat un mural col·laboratiu “Spring showers, bring pretty flowers” (la plàstica a Primer es realitza en anglès, dins del projecte GEP en què està immersa l’escola). Després de treballar-hi durant uns quants dies, us el presentem acabat: una classe ha realitzat el núvol, les gotes de pluja i el sol amb boletes, una altra classe les tires de l’arc de Sant Martí en cadenat de cartolina i la tercera classe s’ha dedicat a pintar les flors-mandala amb retoladors. Això sí que és treball en equip!!

Us agrada com queda?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>