QUÈ FEM EL CAP DE SETMANA?

Bona nit,

Us deixem tota una sèrie de materials que podeu fer per recollir les idees, activitats que feu aquest cap de setmana a casa.Són feines voluntàries per si teniu temps i d’aquesta manera els nens i les nenes poden tenir un record d’aquests dies.

Us posem una mostra.

A Educació Infantil seria bo que fessin un dibuix de l’activitat que més els ha agradat fer el cap de setmana, i dir-lis que durant aquest cap de setmana faran diferents coses,i la que més els hagi agradat hauran de fer un dibuix.

A Primària, a cicle inicial, els podem mostrar una fitxa, on ells i elles l’hauran de completar quan hagi acabat el cap de setmana, els podem mostrar per avançat perquè vegin una idea de l’extensió que tindrà i per inspirar-los a fer alguna activitat que després hauran d’escriure. Aquests la poden escriure en lletra de pal o lligada.

Us deixem una mostra:

A Primària a cicle mitjà proposem una activitat d’escriptura, podeu triar una paraula que heu utilitzat molt el cap de setmana o que us agradi i fer-ne la definició, us pengem una mostra:

A Primària a cicle superior, us pengem una activitat d’escriptura motivadora, heu de crear un quadre com el de la imatge i tindreu un record bonic, podeu mirar-ho:

Bé esperem que esteu bé, una abraçada,

Anna Cutrina i Maite Llamas

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>