En una motxilla vam trobar un entrepà de feia unes quantes setmanes. Al veure l’entrepà tot florit se’ns van plantejar un munt de qüestions, així que vam posar-nos a investigar sobre el tema com els científics.
En primer lloc, ens vam qüestionar què sabíem de les floridures, en segon lloc, vam buscar informació coneguda sobre el tema i a partir d’ aquí vam aplicar el mètode científic: Ens vam fer una pregunta, a partir del què sabíem vam plantejar-nos una hipòtesi, vam dissenyar i plannifcar els experiments intentant controlar el màxim número de variables i vam anar observant com anaven evolucionant les floridures al llarg del temps.
Algunes preguntes que ens vam formular són:
- Quin tipus d’aliments es floreix abans: els glúcids, els hidrats de carboni o les proteïnes?
- Com afecta la temperatura en la velocitat de reproducció de les floridures?
- Com afecta la incidència de la llum natural i/o artificial?
- Quines diferències de color, olor, textura hi ha entre les floridures que apareixen als làctics, als glúcids, als hidrats de carboni o a les proteïnes?
Comentaris recents